RID FÖR LIVET – SMÅLAND

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Därför anordnar Stall Årtebäck den 6 oktober Rid För Livet – Småland där alla intäkter oavkortat går till Barncancerfonden. Start i Kristvallabrunn och Torestorp Ryttarförening kl. 10.00 och mål i Nybro tätort ca 13.30.

Samma datum går liknande ritter i Skåne (Näset Charity Ride) och i Eskilstuna (Rid För Livet)

Barncancerfonden

Anmäler sig till ritten gör man genom att sätta in 200 kr på http://www.barncancerfonden.se/1309240952/  Ni kan även se mer om evengemanget på Facebook under Rid För Livet – Småland.

Vi hoppas att hästmänniskor, oavsett disciplin, i Småland tar chansen denna dag till att både få en trevlig upplevelse på hästryggen samtidigt som vi samlar in pengar till barn med cancer! 

 

Nedan följer info från insamlingen och anmälan:

Rid För Livet - Småland

Rid För Livet – Småland

Årets viktigaste datum! Vi är många som håller på med hästar i Småland och den 6 oktober hoppas vi att så många som möjligt, oavsett disciplin, kan gå samman för att hjälpa barn med cancer. 

Därför inbjuds alla ni som har häst i Småland att delta i en långritt till förmån för Barncancerfonden under SÖNDAGEN den 6 OKTOBER. Alla med häst; ridande, gåendes, körandes kan delta i årets viktigaste ritt där alla intäkter oavkortat går till Barncancerfonden. 

Vi rider/kör/går från Kristvallabrunn och Torestorps Ryttarförening till Nybro tätort och parkeringen vid Rismåla Göl. En sträcka på ca 12 km som i princip följer den vackra etapp 4 på Nybro Ridled över I-åsen som varit en känd ridled ända sedan 1600-talet. Vissa lätt trafikerade vägar kommer att korsas och skrittas på så hästarna beöver vara trafikvana (dock inga större vägar). 

Ritten går i lugnt tempo och vi kommer stanna i vacker natur för fikapaus. Startavgift är 200 kr./ekipage men vill man bidra med mer pengar till insamlingen går det självklart alldeles utmärkt! Anmälningsavgiften betalas in genom att man skänker minst 200 kr. till kampanjen. 

Är du redan upptagen den 6 oktober? Du kan fortfarande påverka och hjälpa genom att skänka ett bidrag till kampanjen här på sidan. 

Liknande arrangemang anordnas samma datum i Skåne och Eskilstuna. I Skåne förra året var det närmare 100 ekipage som red. Kan vi tillsammans få ihop hälften så många ekipage?! 

Arrangör är Stall Årtebäck och för info och frågor om ritten eller kampanjen maila info@stallarteback.se eller ring Anna-Karin på tele 070-6054919 eller Jennie på 0733794869. 

Om ni ska planera in ett datum i höst så är det den 6 oktober för då 
RIDER VI TILL FÖRMÅN FÖR LIVET! 

Välkomna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s